Najnovšie recenzie zo sekcie Zvukové karty
- Baterie
- 12 vstupov do usb
- Nema midi
Super maly portable mix/zvukovka s 12 in
Behringer sa v poslednom čase veľmi zlepšil. Zvukové karty nie sú prehnane drahé a poskytujú veľmi dobrú kvalitu. Mám skúsenosti aj s U-PHORIA UMC204HD a tá je tiež skvelá.
Kvalitný zvuk, zvýraznené basy
- Line vstup 2 nie je stereo. Keby som chcel nahrávať napr. s klávesom spev súčasne. Je to skôr pre gitaru, kde upravujem zvuk po nahraní.
- Pripojenie cez PC a sluchadla
- Zvuk gitary do sluchadiel - v realnom case
- Funguje pomerne dobre
- Zastarany software na CD - treba stiahnut
Celkovo som spokojna s produktom. Skvelo mi nahradi zosilnovac, za pomerne nizku cenu. Pribalene CD vsak nefunguje s mojim PC s win 10, treba dodatocne stiahnut driver zo stranok vyrobcu. Urcene prave na cvicenie na gitare.
- vynikajuci zvuk
- dodatocne funkcie (PEQ, Loudness,...)
- digitalne ovladanie hlasitosti bez straty DR
- sluchatkovy zosilnovac
- celkove spracovanie vyrobku
Perfektna kvalita zvuku cez analogovy vystup a rovnako cez sluchatkovy vystup. Obrovsky posun vo zvuku v porovnani s integrovanym prevodnikom v Cambridge CXN. Digitalne ovladanie hlasitosti netrpi stratou dynamickeho rozsahu pri tichom pocuvani a da sa ovladat v 0.5dB krokoch. PEQ postacuje na zakladne doladenie modov miestnosti. A tych pozitiv je este ovela ovela viac.
- Design
- Kvalitné spracovanie
- Veľkosť
- zatial som nemal ziadny problem so zvukovou kartou pouzivam vsak este kratko. Kazdopadne zvukovka, ma vela free SW + pluginov
Výrobok splnil účel.
- veľmi kvalitná konštrukcia (kovová)
- USB C
- Dobré preampy
- Studio One Artist v balení
- Tuhé potenciometre (ťažko sa nimi točí)
- Samostatné napájanie by som ocenil
Zvuková karta pôsobí veľmi kvalitne a pevne a naozaj aj taká je. Kvalitné spracovanie, hardwarovo riešený odposluch, všetko čo do domáceho štúdia, alebo na cesty/výjazdy človek potrebuje. USB C... dnes už štandard. V balení kábel USB C na USB A + kábel USB C na USB C (čo v prípade macbooku oceňujem, nemusím zháňať redukciu, ani ďalší kábel).
Stoper vecička! OK!
- funguje, super zvuk
vŕzga potenciometer hlasitosti, plast točítka drie o plast tela
- všetky zvukove technologie
- výžšia cena
- Funguje ako ma pod Windowsom aj linuxom.
- Trosku drahsi.
Je to moja prvá zvukovka,takže neviem porovnávať,ale funguje tak,ako som potreboval.
- Vysoká kvalita reprodukovaného zvuku,možnosti nastavenia, oproti MB neskutočný nárast kvality zvuku
Cena
Nenasiel som v baleni serial number k prilozenemu software, je to len demo. Hardware ok, plni ucel, za tu cenu bomba.
veľmi zlý zvuk na linkovom vstupe
- malý
- prenosný
- nepotrebuje ovládač
- dokončí prácu
- pekná farba :)
- žiadny softvér
balenie neobsahuje žiadny software (ako bolo naopak uvedené na stránke výrobcu)
spokojnosť, slúži presne ako má
Zobrazujem 161 - 180 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...7 8 [ 9 ] 10 11...25 Ďalšie »