Najnovšie recenzie zo sekcie Zvukové karty

Creative Sound Blaster Play! 2

Creative Sound Blaster Play! 2

Overený zákazník HENRY - ITSK Overený zákazník

Pridané: 8. februára 2017

Zakúpený v HENRY - ITSK

• 1jednoducha instalacia, 2kvalitny zvuk 3cena 4software
  • nemá samostatny vstup ,,line in,, stereo na nahravanie

USB karta, rozbocovaci kablik na sluchatka a na mikrofon, CD

Creative Sound Blaster Z

Creative Sound Blaster Z

Pridané: 14. januára 2017

• Zvuk primerany cene
  • Softverove moznosti - ekvalizer atd. (s ovladacmi som nemal problem)
  • Chyta rusenie ak zatazim graficku kartu. Odstup signalu od sumu (SNR) v idealnom pripade moze byt -110 dB, ale v najhorsom pripade aj -60 dB. Ak mam zosilovac nahlas tak rusenie je pomerne vyrazne
  • Bulk balenie
  • Chybaju ovladace pod linuxom (plati pre celu Z seriu)
  • Udajne aj slabsi mikrofonny vstup

K spominanym minusom treba zohladnit aj cenu. Pokial vam niektory z nich vyslovene nevadi tak nie je problem.

Overený zákazník AXDATA Overený zákazník

Pridané: 14. januára 2017

Zakúpený v AXDATA

Odporúča produkt
  • výborné riešenie pre laptopy
  • zabezpečuje kvalitný zvuk

výborné riešenie pre laptopy
zabezpečuje kvalitný zvuk

Delock 61645

Delock 61645

Pridané: 5. januára 2017

• dobrá cena na digicom
  • nic

Super vec pokiaľ máte notebook ako ja že má jack na sluchatká a mikrofón v jednom

Focusrite Scarlett Solo 2nd Gen

Focusrite Scarlett Solo 2nd Gen

Overený zákazník Kytary.sk Overený zákazník

Pridané: 26. decembra 2016

Zakúpený v Kytary.sk

Neodporúča produkt
  • Praska zvuk pri prehravani hudby aj pri nahravani aj po vymene pc neviem ci sposobene kompatibilitou ale spokojny urcite moc nie som.

Asus Xonar Essence STX II

Asus Xonar Essence STX II

Pridané: 22. decembra 2016

• celkovo dobra karta
  • nemam

Po prechode z Auzentech karty je pocut podstatne lepsi zvuk. Pocuvane na Genelec 8050BPM. Karta ako celok je v danej cene vyborna.

Pridané: 7. decembra 2016

• ovládanie hlasitosti
  • vstupy a výstupy po ruke
  • zvuk
  • funkčnosť vo Windows 10
  • ovládače a inštalovaný bloatware

Pozitívne pre túto USB zvukovku je, že si ju dáte na dostupné miesto alebo k notebooku a máte pomerne dobrý zvuk. Či lepší ako integrovaná karta, je otázne - v závislosti od Vášho notebooku či PC, žiadne audiofilské riešenie to nie je. Po troch rokoch, čo túto kartu mám, môžem povedať, že na jednej strane stále slúži, na druhej strane čím je staršia, tým je zvuk z nej horší. Interferencia je s vekom stále výraznejšia a to aj napriek tomu, že káble sú vedené oddelene od všetkého ostatného a zvukovka má okolo seba dostatok priestoru. S upgradom na nový Windows 10 sa stratila aj pridaná hodnota v podobe diaľkového ovládania, ktoré už nefunguje. Najhoršie hodnotím softvérový balík, ktorý inštaluje kopu sprostostí, a efekty sú len efekty a nie kvalitný zvuk. Do tejto zvukovky by som už viackrát nešiel, je to lacný šunt a šum prevyšuje už aj X-Fi Go Pro, a to je čo povedať. Ak si k nej však dáte lacné slúchadlá či reproduktory, možno to ani nezbadáte...

Pridané: 5. decembra 2016

Neodporúča produkt
  • dobrý zvuk z RCA konektorov
  • ovládanie hlasitosti
  • šum/interferencia na sluchátkovom výstupe (nie je to vadný kus, robia to nezávisle dva rovnaké výrobky)

Je to zariadenie na hranie a zábavu a tak plní svoj účel. No dajte si k tomu kvalitné sluchátka a radosť vás prejde.

Creative Sound Blaster X-Fi Go! Pro

Creative Sound Blaster X-Fi Go! Pro

Pridané: 2. decembra 2016

• miniaturne rozmery
  • kvalita zvuku
  • kvalita spracovania

Je to malicke zariadenie, co je plus najma k notebooku. Avsak akonahle don date kvalitnejsie sluchadla, odvazim sa povedat, ze aj zvuk z onboard zvukovky je cistejsi, pretoze v pozadi je neustale pritomny slaby sum. Tym padom ho mam len ako zalohu a nepouzivam, na mojom laptope to nie je upgrade, ale degrade zvuku. Navyse, na prepinac line-in/sluchadla som nenasiel prakticky vyznam a plastove spracovanie je asi take, ze po case uz aj tak chodi sem a tam sam. Odporucam pozriet sa po niecom inom, vraj aj Play 2 susti, takze asi Asus Xonar.

Steinberg UR824

Overený zákazník 24music.sk Overený zákazník

Pridané: 8. októbra 2016

Zakúpený v 24music.sk

Odporúča produkt

Stara zvukovka (m-audio fast track pro) mala veľke problemy fungovať pod windows10 potreboval som niečo podobne tak som našiel tuto. A šlape bez jedineho problemu :-) zatiaľ

Creative Sound Blaster E5

Creative Sound Blaster E5

silence23 silence23

Pridané: 1. októbra 2016

• MFI - pripojenie iPhonu cez USB
  • moznost vyuzitia ako power bank
  • opticky vystup
  • masivne kovove telo
  • vyzarnejsie podanie vyssich tonov
  • prve zariadenie sa nedalo zapnut, pretoze malo zrejme podbitu bateriu a ani po 5 hodinach sa neprebralo k zivotu
  • druhe zariadenie sa uz zapnut dalo, no pri posluchu iPhone cez USB bolo raz za cas pocut rusenie mobilnej siete, cize predpokladam, ze je zosilnovac zle odruseny

predavane s velkym fontom 120dB odstup sumu od signalu, no nemysleli na dalsie mozne rusenie... pre mna obrovske sklamanie, nakolko mi zariadenie ako "combo" vsetkych vlastnosti obrovsky vyhovovalo... kazdopadne je nemyslitelne zmierit sa s rusenim kazdu minutu pri prehlasovani sa telefonu ba inu BTS stanicu na 160€ zariadeni...

Asus Xonar DX/XD

Asus Xonar DX/XD

Pridané: 22. septembra 2016

• kvalitný zvuk
  • bohužiaľ po asi 2 mesiacoch začalo vypisovať chybu "Can´t find any device!" a ani po niekoľkých kompletných preinštalovaných driveroch nešla.. musel som reklamovať no aj keď vymenili kus za kus aj tak sa mi ju nepodarilo rozchodit na mojom pc (win 8.1 neskôr 10), na inom pc ide ale to je pre mňa absolutne nepoužiteľné - takže ak sa chcete vyvarovať tomuto problému moc neodporúčam inak kvalita zvuku a prevedenia skvelá
  • softvér robení ešte pre xp, vyzera dosť hnusne aj keď plne spľa svoju funkciu

pomer cena/kvalita dobrý ale len do momentu keď z ničoho nič prestala fungovať a ani po reklamácií sa ju nepodarilo rozchodiť

i-Tec USB71AA

i-Tec USB71AA

Pridané: 29. augusta 2016

Neodporúča produkt
  • funguje iba na pc s WIN, pre iné využitie úplne k ničomu

v prípade linuxu a i. nefunguje, takisto TV

ASUS Xonar Phoebus Solo

ASUS Xonar Phoebus Solo

Overený zákazník Tekra.sk Overený zákazník

Pridané: 8. augusta 2016

Zakúpený v Tekra.sk

Neodporúča produkt
  • odporúčam urobiť prieskum - podľa toho s čím ju budete používať (pozor pri Razer Tiamat 7.1)

Tovar som vrátil - dôvodom sú slabé možnosti nastavení v software ku tejto karte ktorym som nevedel napravit absenciu basov na mojich 7.1 sluchadlach , pritom v nastaveniach konkurecnych produktov viem toto napravit, nepomohli ani doporucenia s podpory - vlastne rovnaké aké nájdete na fórach

Focusrite Scarlett 2i2

Focusrite Scarlett 2i2

Overený zákazník Kytary.sk Overený zákazník

Pridané: 18. júla 2016

Zakúpený v Kytary.sk

• vyborny zvuk
  • na domace nahravanie ako stvorene
  • cena
  • nic

tento produkt som si vybral kvoly odporucaniam, cene

Native Instruments Komplete Audio 6

Native Instruments Komplete Audio 6

Overený zákazník MUZIKER.sk Overený zákazník

Pridané: 13. júna 2016

Zakúpený v MUZIKER.sk

• Materiál výroby je prémiový
  • Kvalita zvuku perfektná a čistá
  • Hardware nemá problém rozbehnúť aj viac ako 10 pluginov na FL-ku (NI massive + Kontakt)
  • Viac nemám čo podotknúť (stále vo fáze testovania)

Odporúčam. Veľmi kvalitný a prepracovaný výrobok. Spokojnosť je na mieste. Pomer cena a kvalita = spĺňa požiadavky.

i-Tec USB51AA

i-Tec USB51AA

Overený zákazník Mironetcz.sk Overený zákazník

Pridané: 9. júna 2016

Zakúpený v Mironetcz.sk

Odporúča produkt
  • dobrý produkt za dobrú cenu
  • nič

--široké možnosti ovládania
-dobrá cena

Behringer UCA222

Behringer UCA222

MisoS MisoS

Pridané: 6. júna 2016

Odporúča produkt
  • vyzera dobre aj podla recenzii inde
  • nema mikrofonny vstup

zaujimal by ma rozdiel oproti verzii bez U-control
zeby menej SW ?

Creative Sound Blaster ZXR

Creative Sound Blaster ZXR

Overený zákazník Počítače Ellano.sk Overený zákazník

Pridané: 21. mája 2016

Zakúpený v Počítače Ellano.sk

• Zlepsi zvuk v systeme
  • Adapter hlasitosti je len na sluchatka mohol by fungovat aj na ovladanie zvuku v reproduktoroch.

Zobrazujem 401 - 420 zo 500 recenzií 1...19 20 [ 21 ] 22 23...25