Najnovšie recenzie zo sekcie Zvukové karty
- Kvalita=cena
Spokojný
- Uživateľsky príjemný (viac vstupov/výstupov), cenovo výhodný a snáď aj spoľahlivý.
- Nemám.
U mně DOBRÝ!
- Kvalitny zvuk na mojich ATH M50x, moznosti vylepsenia zvuku od asusu niesu na skodu, ale pre studiove pocuvanie ich nepouzivam,
- nic
odporucam
- pracuje na prvé zapojenie (win 10/64bit)
pracuje na prvé zapojenie (win 10/64bit)
je to fakt rozdiel oproti integrovanej zvukovke, ale nie zas tak dramaticky, treba hhlavne kvalitné repro a dobrú kvalitu výstupu
- Jednoduchá inštalácia, SW Studio One 3, MDI In/Out
- Nastavenie Gain-u mi prišlo v určitej polohe nelineárne, do určitej polohy málo citlivé.Pri nastavení mikrofónu bol signál slabý, po prekročení spomínanej polohy veľmi rýchlo začal clip-povať.
- Výstup na AKG slúchadla je dosť slabý.Aby ste sa v nich počuli je treba si dosť stlmiť prehrávanie už nahratého materiálu.
Audio Box vraciam z dôvodu popísaných Proti.
presne to, co som potreboval na nahravanie gitary do PC
- Nízka cena.
- Zlaté kontakty, optický výstup.
- Skvelý zvuk na domácom kine cez optický kábel.
- Veľmi kvalitný zvuk, neporovnateľný s integrovanou zvukovou kartou.
Som veľmi spokojný so zvukovou kartou Creative Sound Blaster Audigy RX a odporúčam ju.
- Kvalitný zvuk
- Bezproblémová inštalácia (Win.Vista 32b,Win7 64b)
- Zvukové efekty sa dajú vypnúť.
- Na základné prehrávanie netreba inštalovať nič.
- Inštalácia softvéru trvá dosť dlho
- Latencia-nevhodná pre živé hranie
Veľmi dobrá karta.
Po vypnutí zvukových efektov (rozšírení) hrá takmer audiofilsky.
pozn. Volá sa Creative Sound Blaster X-Fi HD ,žiaden Surround v názve nie je.
Creative Sound Blaster X-Fi Surround HD
Anonym
Pridané: 3. septembra 2015
(naposledy upravené 10. septembra 2015)
- Zvuk
- Dizajn
- Prenosný, kompaktný
- Kvalita spracovania, materiál...
- Ovladače,Ovladače,Ovladače ach tie Ovladače :)
- Som dosť skúsený čo sa týka inštalacii a celkovo okolo PC no nastavenie tej zvukovky zo stavu nefunkčná do stavu funkčná my zabrala dosť času
- Ešte k tým ovladačom, trvalo mi niekoľko dní prisť nato jak nato :) takže moj stručný navod...
- 1. zapnite si SAFE MODE/nudzový režim vo svojom PC
- 2. treba mať Vopred stiahnuté najnovšie ovladače zo stranok vyrobcu, v tomto pripade je to http://support.creative.com...
- /////////////XUHD_PCDRV_L11_1_02_0021a.exe//////////////
- 3. zapojte do USB zvukovku a spustite potom EXE subor a začnite inštalovať podla inštrukcii,inštalujte všetko z toho balička a reštartujte PC ked vas to vyzve, po reštarte normalne sa normalne zapne windows a všetko bude fungovať
- Ak to nespravite v SAFEMODE tak vam nebudu fungovať niektore veci vlastne iba zvuk pojde :) a bude to celé bežať na ovladačoch microsoftu čiže preto treba v safe mode
- skušal som win7 a 8.1 ani na jednom to nešlo ak som inštaloval klasicky
Niesom nejaký odborník ale mám rad kvalitu a tento produkt mi pride v cenovke 100€ asi najlepší. Ten zvuk je dobrý, zatial to najlepšie čo som počul ale zase nemam skusenosti a myslim si že su lepšie zvukovky a aj sluchadla ako tie moje. Ja konkretne to použivam k sluchadlam AUDIOTECHNICA ATH-m50x a som zatial maximalne spokojný.
Skušal som porovnavať pesničku no a v tej časti pesničky kde to už riadne vrelo(refren) zrazu som počul zvuky nastrojov o ktorých som ani predtým nevedel že tam niečo take je, predtým tam bolo počuť len taký šramot v pozadí a teraz s touto zvukovkou je to proste tam
Mám ju len jeden den takže je to len taká prvotná recenzia no nemyslím že sa niečo zmení, ešte sa zoznamiť s softwerom a je to dokonalé
- zvuk, cena
- potrebné babrať sa s ovládačmi, mne sa po inštalácii ozýval náhodný praskot ako z LP platne
zvuk sa posunie kvalitou o niekoľko rádov vyšše ako pri integrovanej zvukovej karte
- zvuk
- nastavenia
- vstavany zosilovac na sluchadla
- nic
vyborna zvukovka za rozumnu cenu, urcite lepsia ako ta, ktora je na doske
- Basy a výšky
- Dolby Prologic a podobne
- Plug and Play
- Po zasunutí vypne druhu kartu a to ani ovládač nemusíte nainštalovať(Len keď chcete aj Equalizér)
- Taktiež funguje v televízore, vypne jeho zvuk, ale potom späť nezapne, musíte vypnúť a zapnúť TV
- Funguje ešte aj v mobilnom telefóne, otestované v S4: http://prntscr.com/79yp79
Prijemne ma prekvapil, akoze som vobec necakal nic od "USB zvukovku" ze aka sprostost to moze byt... Po vyskusani vtom momente som predal internu kartu Asus Xonar, ten isty zvuk s dobrymi basmi +2 technologie naviac. Pouzivam nielen ku notebooku ale uz aj k stolnemu pocitacu s 2.1 reprakmi, je to brutal... Dakujem ASUS :) Cena neni stale zla vzhladom ze to mozete pouzivat na notebooku, len vytianut so sluchadlami a napojit do PC zpredu, alebo do DJ notebooku...
- nízka cena
- zatial nič
dobré a lacné
- kvalitný zvuk, cena.
kto chce lepšiu, bude si musieť doplatiť pár 10 eur.
- az necakane skvalitnenie zvuky gytari
uplna spokojnost
- cena, rozmery
- kvalita zvuku
Vystup je zasumeny, kvalita je horsia ako pri ne-Pro verzii. THX efekty su dobre tak pre deti na hranie a ako vzdy, plna rit efektov je tam akurat tak nato, aby odviedla pozornost od nekvalitneho zvuku. Hanbou je, ze integrovany Realtek podava lepsie vykony co sa tyka sumu. Je to dobre riesenie pre stare notebooky, ktore mali beznadejne zasumeny vystup. Inak neodporucam.
- zlepsenie zvuku oproti integrovanej karte
- dialkove ovladanie
- ovladanie hlasitosti na vrchu (nie je to potenciometer, nema priame prepojenie na zvukovy signal, je to len kruhovy ovladac)
- opticky vystup
- nizka kvalita zvuku v bocnom konektore na sluchatka
- modra LED (cierna paska cez nu bude Vasou prvou upravou na zariadeni)
V podstate splnil ocakavania, ale kvalitativne by som si vedel predstavit aj lepsi produkt. Mam ju napojenu na slusne stereo reproduktory cez zadny LINE OUT vystup pomocou kvalitnych kablov a tam je to v norme. Ovladanie sa obcas pri pozerani filmov hodi a to je podla mna aj cielove urcenie tejto zvukovky- filmy a hry.
Pokial vsak clovek ocakava, ze mu to spravi extra kvalitny zvuk, treba hladat dalej. Kym kvalita zadneho line out vystupu celkom ujde, kvalita vystupu zo zeleneho bocneho konektora na sluchatka je beznadejna. Pri nastaveni High Speed USB som tam mal konstantne pulzujuci nizkofrekvencny signal, pri nastaveni na Full Speed USB zmizol (wtf?), avsak z casu na cas sa pre zmenu objavi kratke kovove zabzucanie. Skusal som s tym rozne kroky, aby som vylucil moznost vonkajsieho zavinenia, ale ten sum tam proste je na rovnakej urovni stale. Mam dva nezavisle kupene kusy, a robi to kazdy z nich. Je to hanba, po podobnej skusenosti s X-Fi Go Pro som presvedceny, ze Creative jednoducho nie je schopne urobit kvalitny vystup na svojich zariadeniach.
Pokial hladate pomerne cenovo nenarocne riesenie na zlepsenie zvuku pre hry a filmy, hrackarske THX efekty,
podporu 5.1 s optickym vystupom a bonusom v podobe dialkoveho ovladania, a nevadi vam priemerna zvukova kvalita, je to dobry produkt. No pokial si potrpite na skutocne kvalitnom stereo zvuku a kvalitnom vystupe, dajte ruky prec.
- pomer cena/výkon
- ľahká inštalácia
- skvelý Control Panel s mnohými nastaveniami
- obrovská zmena oproti integrovanej zvukovej karte
- za tú cenu absolútne nič
Po inštalácií zvukovej karty som neveril vlastným ušiam. Predtým som využíval integrovanú Realtek High Definition Audio a ten rozdiel je obrovský. Okrem klasických 3.5mm výstupov neobsahuje žiadne iné, ale vzhľadom na cenu môžeme tento nedostatok odpustiť. Svoju úlohu však spĺňa parádne a s výkonom tejto karty som maximálne spokojný.
- dobrá cena
- optický vstup
- zatiaľ nič
zvukovku som kupoval koli optickemu vstupu, aby som si mohol zapojit novú repro súpravu Logitech Z-906. Svoj ucel zatial splnila na vybornu a nemal som snou problemy. Zvazoval som tuto zvukovku a konkurenciu od Sound Blaster, ale koli tomu ze som nechcel byt odkazany na softver od SB, tak som zvolil tuto, zatial kupu nelutujem :)
Zobrazujem 441 - 460 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...21 22 [ 23 ] 24 25 Ďalšie »