Najnovšie recenzie zo sekcie Zvukové karty
- Spickovy zvuk za par Eur.U mna konkretne v Linux a drevene Pc repro 2+1. 24 bitova podpora prehravania zvuku - takze 24 bitove MP3 vyrobene z Gramofonu - mate spickovy gramofonovy zvuk v Pc.
Zariadenie zatial funguje,ale urcite by nebolo na skodu vyrobit ju v hlinikovom tele ako maju napr. externe hlinikove rebrovane obaly na HDD SSD M.2
splnilo očakávanie
- Súčasťou je licencia na Cubase AI
- kvalitná zvukovka
- USB 3.0
- Windows ju sám rozpozná a nainštaluje.
Super,Vdaka.
-na takú malú vecičku skutočne výborný zvuk
-intuitívne a nenáročné ovládanie
-rozumná ponuka aparátov a efektov (aj v kombináciách), človek sa v tom nestratí
-veľmi často ho nepoužívam cez slúchadlá, pretože sa mi osvedčilo jednoduché zapojenie do https://www.muziker.sk...
-na domáce hranie a cvičenie tak získate veľmi dobrý prenosný mini aparát :), za rozumnú cenu
- Funguje
- Max kvalita 96000/24
- Funfuje
- Ostré kovové hrany
- Malý, skladný, prekvapil ma výkonom.
- Používam ako audio rozhranie ku midi klávesom.
Zatiaľ neboli
- funkcny podla ocakavania
ziadna
Výborné technické parametre, predzosilňovač pre gramo magnetodynamickú prenosku, skuchátkový výstup pre monitorovanie nahrávania, funguje bez problémov v mojich Windows 10. S použitím free programu Audacity som už zdigitalizoval kopu mgf pások a LP. Nemá to chybu, vrelo odporúčam.
žiadne nevýhody
Paráda
Kúpov tovaru získate problémy:
1. MiniFuse2_Manual_SK - proklamovaný, ale nedostupný.
2. MiniFuse2_ User Manual EN, dostupný čítam, ale mnohy veci sú nezrozumitelné a neucelené.
3. Manual odkazuje na str. 12 že súčasťou dodávky je aj software Ableton Live a následne produkcia DAW - nie je to tak. Je dostupný za 240 eur.
Vysoká cena malo úžitku!
- akciová cena
- nepotrebuje prídavný PCIe konektor ako napr. asus soar (molex je iba pre RGB svetielka - pre mňa nepodstatný)
- zaujímavý dizajn ak máte presklenú bedňu , ktorá je na viditeľnom mieste
- drivery , ako aj Sound Blaster Command soft fungovali na prvy pokus
- množstvo predvolených profilov v SBC softe
- čo sa týka filmov a hudby ak zvolíte správny zvukový profil tak má čistejší a kvalitnejší zvuk ako integrované audio .
- je potrebné ladiť zvuk pre všetke činnosti zvlášť (nepodarilo sa mi vyladiť jeden univerzálny profil , ktorý by bol použiteľný tak na filmy , na hudbu ako aj na gaming)
- potrebné veľké custom vylaďovanie aby bol zvuk v hrách vyvážený (okrem toho v každej hre trochu inak - čo znie dobre v cs:go neznie dobre napr. v god of war atd .)
- veľmi malé (ak vôbec nejaké) zlepšenie oproti sound blaster Z , ktorú som mal predtým a ktorá bola kupovaná za polovičnú cenu.
- starší sound blaster Z bolo jednoduchšie vyladiť na jeden univerzálny profil (taktiež kontrola/responzivita pre nastavenie basov bola ďaleko lepšia) používal som obe karty so slúchadlami beyerdynamic MMX 100 (ktoré su dosť prebasované a je potrebné ubrať lebo inak zvuk zbraní v hrách dosť "píli uši")
Na bežné použitie dobrá voľba, vlastním už dva a spokojnosť.
Pri odposluchu do sluchátiek počuť šum - brum, pri niektorých efektoch...
Môžem len do poručiť...
- jednoduché
- kvalita zvuku
Zobrazujem 81 - 100 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...3 4 [ 5 ] 6 7...25 Ďalšie »