Najnovšie recenzie zo sekcie Zvukové karty
- dobra robustna konstrukcia vhodna na dlhodobe pouzivanie
- pri zasunuti vedlajsia zasuvna usb zdierka nepouzitelna / cast sa prekryva/
- pri stuplovych sluchadlach vie urobit velmi vysoku hlasitost tak ze je pocut zvuk aj cez zatvorene dvere
- 3 EQ rezimy zvuku
- nastavenie hlasitosti a vypnutie mikrofonu
- :)
- žiadna
Pustím si futbal v telke a pritom hrám, úžasné.
Produkt nefunguje. USB port nedetekuje prítomnosť redukcie ani na mobile ani na ntb.
- pracuje i pod Linux-Ubuntu což já chci, má fajn parametry, je to dostatečná dobrá karta, za slušný peníz
- nevýhody nevidím, je jasná přehledná, bez miliona nastavování které nevyužiji...
doporučuji na domácí nahrávání pod Linuxem OK!
- funguje presne tak ako má
- Zatial som ešte produkt nedostal ,lebo som v piatok objednal. Pondelok uz asi dostanem...urcite je to super vec. Uz neviem dočkat
Velmi slaby vystup .... :-(
- funkčný a lacný DA prevodník, ak niekto potrebuje previesť digitálny signál na analogový. Využitie napríklad s PC do analogového HIFi zosilňovača a pod.
(ochudobnenie )- absencia sluchátkového výstupu.
samozrejme ide o lacnejší model.
s headphones conectorom je o 2x drahší.
- super zvuk
- bez nutnosti inštalácie drivera
- s audacity funguje perfektne
v danej cenovej kategórii pecka
Robí čo má, za tú cenu v rámci svojho level.
Funguje super
kvalitna zvukova karta
- Prepínanie výstupu cez systém, nemusím odpájať slúchadlá
- Kvalitný výstup
Výhody sú - pripojenie cez rýchle Usb-c a nezávislý zdroj.
Absentuje návod v slovenčine.
- Funkcie a možnosti
- USB-C pripojenie nefungovalo ako má
- Občasné praskanie
Po pár dňoch študovania oficiálnych fór výrobcu, ale aj Googleu som to vzdal a zvukovú kartu vrátil. Vyskúšal som už všetko a praskanie nezmizlo. Ako som tak čítal, veľa ľudí má s tým problém a žiadna podpora od výrobcu sa nekoná... Neodporúčam z vlastnej skúsenosti.
- Jednoduché a lacné
Funguje spolahlivo
Zobrazujem 101 - 120 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...4 5 [ 6 ] 7 8...25 Ďalšie »